RingAlm Tre AS sponser Mjøs-O videre!

Det er med stor glede vi kan meddele at RingAlm Tre AS blir med Mjøs-O enda en sesong!

 

RingAlm var i fjor med som trøyesponsor på spurttrøyene i cupen, noe de vil være i år også. I tillegg kommer RingAlm til å være sponsor av RingAlm samlinga på Natrudstilen i forbindelse med finalen 20.-21. september, og de vil bidra med sponsing inn i et klesplagg Mjøs-O jobber med om dagen. Dette er en meget god avtale for Mjøs-O, og vi er veldig takknemlige for bidraget!

 

RingAlm Tre er eid av Ringsaker, Nes og Veldre Almenninger og har hovedkontor på Næroset i Ringsaker Kommune. Med omlag 70 medarbeidere er det en solid bedrift vi har med oss på laget.  RingAlm Tre har lang erfaring med produksjon av trelast og trebaserte produkter. Med det beste tømmeret fra deres eieres skoger, kan de tilby produkter av høy kvalitet.

 

Av RingAlm får du blant annet følgende: Interiørpanel, takstoler, utvendig kledning, siljan gulv, byggtre og landbruksbygg.

Så er du i byggestimen om dagen, anbefaler vi absolutt å ta en titt på RingAlm sin hjemmeside!

RingAlm – Hjemmeside