Bli med på skiorientering på Budor i februar!

Løten o-lag, Hamar OK, Vang OL og Nordmarka ski-o-klubb skal arrangere VM, junior-VM, ungdoms-EM og Ski-O-treff på Budor i tidsrommet 10.-15.februar. Du er hjertelig velkommen både som deltaker på ski-O-treff og som publikum på alle VM-distansene. Klubbene jobber hardt om dagen for å få på plass alt, fra mat og drikke, til kart og skuterspor. Det har snødd mye den siste måneden, så det ligger an til å bli et vilt, vakkert og rått mesterskap på Budor. Ble du litt nysgjerrig og fikk lyst til å ta deg en tur? Les mer her: Publikumsløp Her finner du info om VM-programmet, og om hvordan du melder deg på ski-O-treff.

Mjøs-O har hatt flere gode skiorienteringsresultater denne sesongen. Even Lindaas fra Elverum OK tok bronse i hovedløpet i skiorientering på Gålå 10.januar. Løten o-lags damelag med Evine Westli Andersen, Lis Dæhli og Emilie Westli Andersen tok bronse i NM stafett dagen etter. Evine har denne uka representert Norge i EM i skiorientering i Sveits. Sesongens høydepunkt på Budor nærmer seg med stormskritt og vi gleder oss til å følge med på både lokale og internasjonale løpere.

 

Foto: Stein Arne Negård