Flotte resultater

O-sesongen ruller på for fullt og veldig mange løper fine konkurranser og deltar på mye. Det er veldig bra!

Vi hadde en flott gjeng på Unionsmatchen og det virket som om alle hadde hatt en strålende helg med gode løp og nye opplevelser. Både busstur, overnatting og konkurransene gikk smertefritt. Tror alle også syntes det var greit å se hvilket nivå andre jevnaldrende var på. God læring!

Under junior-VM uttaks løpene i Arendal løp Anine Lome flott på søndagens langdistanse og sikret seg en 3.plass. Agnethe Hasli, Jasmin Schwammberger og Ane Holm Grøneng løp også fine løp i samme klasse.

Vang OL guttene fortsetter også med gode løp i en tøff klasse. Njaal, Even og Eskil presterer jevnt og er flinke til å pushe på hverandre. Sverre Narum og Eskil Øhman Fikk også med seg poeng i Sport8 Norges-Cup.

I eldste juniorklasse løper Ivar Jevne Arnesen stadig gode løp og jeg er sikker på at mange kan lære litt av Ivar og bruke han som sparringspartner.

NM-sprint senior fikk Emilie Westli Andersen en flott 17.plass. Kun 1.30 bak seieren.

Ivar Jevne Arnesen på 15.plass i eldste juniorklasse.

I jentenes 17-18 års klasse ble Heidi nummer 21 og Jasmin nummer 24.

Pinsesprinten løp søstrene Kravdal inn til henholdsvis 3.plass for Marie og 4.plass til Kristine.

Birgit nummer 9 i klasse D 13-16 med et godt løp. Ellers er det moro å se flere plasserer seg innen topp 20 og tett oppunder der. Godt jobbet jenter!

Guttene i 13-16 løper fort og det er tette dueller. Flott at mange er med og det er med på å drive hverandre til å bli enda bedre. Artig å se!

Neste ut er Nammo-Cup på Lillehammer førstkommende onsdag, 7.juni. Håper å se mange der!