TIOMILA 2018

Årets utgave av Tiomila arrangeres i Nynäshamn 28.-29.april. Nynäshamn ligger noen mil sør for Stockholm, så det betyr at det blir overnatting på Livin City i Örebro på veien bort fra fredag til lørdag.

 

Overnatting på samlingsplass fra lørdag til søndag blir som tidligere i oppvarmede telt med gulv. Vi har bestilt 6 telt a 6 x 3 meter, så det skal være plass til alle (teltene ligger fra 300-500 meter fra arena).

 

Vi kjører felles buss fra Hamar-området i 15-16 tiden på fredag. Bussturen til Örebro tar ca 5 timer. Der overnatter vi, og forflytter oss videre mot Nynäshamn tidlig lørdag morgen (ca 06.00). Turen videre tar ca 3 timer. Start for ungdomskavlen er kl 10.30. Damkavlen har start kl 13.15. Tiomilakavlen har start kl 20.30.

 

Forventet hjemreise tidspunkt søndag er rundt kl 11 (ca 1 time etter siste målgang for våre lag på Tiomilakavlen). Reisen hjem blir på ca 8-9 timer + stopp underveis. Forventet ankomst Hamar-området kl 20.

 

Mjøs-O har ønske om å melde på 4 ungdomslag = 24 utøvere, 2 damelag = 10 utøvere og 2 herrelag = 20 utøvere. Vi håper at enkelte klubber kan klare å fylle opp egne lag, men ellers vil vi sette sammen mix-lag på tvers av klubbene. Riktignok tror vi at det skal bli vanskelig å få med flere enn 60 reisende inkludert både klubblag og mixlag.

 

Dersom vi får fyllt opp alle plassene på samtlige lag, blir vi totalt 54 reisende. Kostnaden pr.person u/mat vil bli på ca 1850,- pr.person.

 

Ved færre deltakere, blir prisen noe høyere. Ved 44 deltakere stiger prisen pr.person til 2270,-. Ved 34 deltakere stiger prisen til 2950,- pr.person.

 

Så her må vi jobbe felles for å få fylt opp samtlige lag og plasser på turen! Det vil være mulig for noen ekstra foresatte/foreldre til å bli med på turen uten å løpe, men disse må også regne med noe kostnader for overnatting og reise.

 

Gå inn på denne linken for å vise interesse og melde deg på årets TIO-tur:

http://eventor.orientering.no/Activities/Show/2450