DESIGN-konkurranse MJØS-O sitt nye BEACHFLAGG!

Styret har bestemt at vi lager en konkurranse på designet av Mjøs-O sine nye beachflagg. På årets Unionsmatch var det mange av ungdommene som kommenterte at det var dårlig at vi ikke hadde Mjøs-O-flagg, så nå har dere muligheten til å bestemme hvordan de skal se ut

Bruk malen under når dere designer. Flagget er 80 cm bredt og 348 cm høyt. Mjøs-O sin logo må selvfølgelig være med, men ellers er det opp til kreativiteten å lage et flagg som flest mulig liker. Det er styret som velger vinneren. Vinneren vil både få se flagget sitt på alle Mjøs-O arrangementer og få premie for designet!

Send inn ditt bidrag til: fannyhorn@hotmail.com innen 15.juli.

Håper på mange kreative bidrag!

Mal for design

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *