VM-samling 2019 – med påmeldingslink!

Mjøs-O ønsker å invitere alle klubber og løpere i Mjøs-O regionen til å være med på en felles STOR-samling i forbindelse med VM i orientering i Østfold i august 2019. Her vil det være muligheter for campingbiler, telt og overnatting på hardt underlag. Påmelding til overnattingen for aldersgruppene utenfor 13-20 år vil skje via klubbene og eventor etter jul. Samme gjelder for samlingen for 13-20 år.

Siden VM arrangeres på HJEMMEBANE i Østfold, er det viktig at vi som region stiller opp for å heie frem våre norske håp. I tillegg kan det kombineres med publikumsløp alle dager og for våre juniorer er det også to Norgescup-løp.

Mjøs-O vil kjøre en samling for våre aldersgrupper mellom 13 og 20 år, der vi bor felles, spiser sammen, har egne aktiviteter og deltar på NC/publikumsløp. Denne samlingen vil det komme mer informasjon om senere.

PÅMELDINGSLINK

Klubber som er interessert i å være med på denne samlingen, må gjerne ta kontakt med Fanny for å høre mer, og gi at anslag på hvor mange som kan tenke seg å være med fra klubben.

Her finner dere informasjon om hvor vi skal bo: Orienterings-VM.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *