Siste info til Vintersamlingen 2019

En uke igjen til Vintersamlingen 2019!

Hallo alle sammen!

Nå er det en uke igjen til vi sitter på flyet, klare for en knallbra treningssamling i Spania! Det meste skal nå være i orden, og bare de siste detaljene gjenstår før vi kan sette oss på flyet. Her kommer siste delen med informasjon til dere!

Avreise torsdag 21.februar. Flyet går fra Gardermoen klokken 08:45. Det er hver enkelt utøver sitt ansvar å rekke flyet!!! Jeg vil være tilstede under innsjekkingen fra klokken 07:00 til 08:00, så kom bort til meg så jeg får krysset dere av på listen, så jeg er sikker på at alle sammen rekker det! Vi flyr med SAS (SK4675), noe som gir maks 23 kg bagasje!!! Sett kofferten på vekta før avreise, så man ikke får et sjokk når man kommer på Gardermoen 🙂

For de som tenker å ta tog inn til Gardermoen, går det et fra Lillehammer klokken 05:26 (Moelv 05.47, Brumunddal 05:59, Hamar 06:11, Stange 06:21, Tangen 06:30) fremme klokken 07:01. Sjekk NSB for oppdaterte tider og kjøp av billetter.

 Flyet lander rundt 12:30 lokal tid, så da henter vi ut bagasje samt ordner leiebilene. Alle må huske å ta vare på bagasjebilletten sin i tilfellet det skulle bli noe trøbbel med bagasjen!

Bilturen fra Alicante til Bullas vil ta omtrent 1.30 time. Vi fordeler passasjerer og bagasje i de tre 9-seterne vi har leid. Det betyr at vi vil ankomme vår camp sånn cirka klokken 15:00-16:00. En god stund før middag som serveres fra klokken 19. Og før den tid håper vi på en kort treningsøkt!

Med andre ord, det blir en lang reisedag, så husk mat og drikke!

 Hjemreise er tirsdag 26.februar. Flyet går fra Alicante klokken 13:20 med SAS (SK4676). Vi lander på Gardermoen klokken 17:15. Lederne vil sørge for å gi beskjed til foreldre om det blir forsinkelser ved ankomst, og passe på at alle kommer med transport hjem (enten via bil eller tog).

Boplass:

Vi skal bo på en camping ved navn Camping La Rafa nær Bullas i Murcia, Spania. Bullas ligger 125 kilometer vest for Alicante, for de som er kjent i området. For de som ønsker å bli mer kjent før avreise, kan disse linkene besøkes:

Campingen:  http://larafabullas.es

Google maps: https://www.google.com/maps/place/CAMPING+LA+RAFA/@38.1238344,-1.8375478,10z/data=!4m5!3m4!1s0xd6459e41a333e51:0x3954ae7aa29b0583!8m2!3d38.035957!4d-1.670351

Vi vil innlosjere oss i leiligheter på campingen. Leilighetene er enkelt innredet, med oppholdsrom, et lite kjøkken, bad og 2 soverom (et dobbeltrom og et twinbed-rom). Fanny fordeler utøvere og trenere i de 6 leilighetene etter beste evne. Jeg er helt sikker på at vi finner en god løsning for alle!  Vi vet lite om hvor god oppvarming det er i leilighetene, så sørg for å ha med litt ekstra klær. Selv om Spania normalt sett er et land vi forbinder med varme, så er det VINTER der nede nå. Det betyr at vi kan oppleve alt fra sol og varme, til snø og kulde. Nettene er uansett kalde på denne tiden av året! I verste fall kan vi oppleve å få snøvær, så pakk både varmt og smart!

Ellers skal det være muligheter (så vidt jeg har skjønt) for å bade innendørs på campen, samt at det er et styrketreningsrom, dersom noen skulle ønske litt alternativ trening….:) I tillegg skal det være tennisbaner, fotballbane, løpebane med mer i området.

Leilighetene skal være utstyrt med et lite kjøkken, men vi har bestilt servering (frokost, lunsj og middag), så det blir minimalt med matlaging selv! Vi legger til rette for at man kan handle inn noe ekstra mat der nede, men om man ønsker kan man også ta med noen ”mat-favoritter” fra Norge i bagasjen.

Det skal være sengetøy der, så vi trenger ikke ta med noe av den slags! Stedet vi skal bo ligger ganske sentralt i forhold til konkurransene vi skal delta på og være et godt utgangspunkt for annen trening. Så her blir det relativt korte avstander på kjøring og fin skog rett utenfor døra!

Mat: Vi vil få servert frokost, lunsj og middag på en restaurant på campingen (ca. 200 meter fra leilighetene). Jeg har hatt noen utfordringer på kommunikasjonen med restauranten (de snakker kun spansk). Slik jeg har forstått det er det en enkel frokost m/brød og pålegg, og til både lunsj og middag serveres det 3-retters. Det som ikke er på plass før avreise, fikser vi lederne der nede! Utøvere med spesielle matbehov som ikke er meldt inn, må gi beskjed til meg snarest!

Treninger/konkurranser:

Når det kommer til konkurransene og treningene på samlingen, vil vi informere om detaljene ved ankomst (grovplanen ser dere lengre ned i dokumentet). Her må det bli individuelle tilpasninger underveis ut i fra treningsstatus.

Husk å ta med s-i brikke (hvis du ikke har selv, prøv å låne en eller si i fra til meg)!!!

Det blir en tøff og hard samling med 4 konkurranser, så sørg for å komme til samlingen med godt med overskudd. Konkurransene byr på både spennende terreng, varierte øvelser og god matching. Vi legger opp til to økter hver dag, men dette justeres i forhold til status!!

Mer informasjon om konkurransene finner dere her:

https://www.comofmurcia.com/for-national-teams/

På grunn av at det sikkert er lenge siden mange har prøvd o-skoene, kan det være lurt å ta med litt flere par sko til løping nede i Alicante. Evt. joggesko med pigg på noen av øktene kan være lurt, og joggesko på sprintene. Dette avlaster beina, så ta det med om dere har noen ekstra sko ved siden av o-skoene!

Foreløpig treningsprogram i Alicante:

 

  Formiddag Ettermiddag merknad
Tor

21

Reisedag

 

Felles løpetur før middag (maks 30 min) Fra campingen
Fre

22

Model event ca 1t:

Kort treningsøkt på kart.
Bli kjent med terrenget.

WRE MCO Sprint.

Avreise ca kl 13.30

Første start kl 15:00

1:4000, 2,5m ekv.

Fuentes del Marqués (20min i bil + 10min å gå)
Lør

23

WRE MCO/CC Langdistanse.

Avreise ca kl 07:30

Første start kl 09:00

1:15.000, 5m ekv.

CC Sprint (denne løper vi rolig på, treningskart)

Avreise ca kl 14:45

Første start kl 16:00

 

Las Minas

(25min i bil)

 

Bullas (10min i bil)

Søn

24

WRE MCO/CC Mellomdistanse

(jaktstart)

Avreise ca kl 08:30

Første start kl 10:00

1:10.000, 5m ekv.

Ca kl 16:00:

Alternativ rest.økt

m/styrke og bevegelighet

La Copa

(10min i bil + 5min å gå)

Man

25

Lett trening:

Bruker erfaringer fra helgen, og jobber på mellomdistansekartet. Jobber felles i grupper.

Ca 1.00-1.30t.

Hvileøkt, sosialt J La Copa

(10min i bil)

Tir

26

Hjemreise.

Avreise ca kl 09:00.

 

   

 

Det kan bli endringer, men slik ser grovskissa ut! Må justere tider ut i fra startlistene. Mulig at vi fordeler avreise etter starttidene (har 3 leiebiler).

Ledere:

Fanny Horn Birkeland (95 27 27 29)

Valborg Madslien (90 78 87 42)

Harald Østbye

Øyvind Ranestad

Utøvere:

Jorun Bækken

Rønnaug Hansæl-Nergaard

Mari Robøle Lien

Kamilla Lome

Ingeborg Rognstad

Berthe Teslo

Martine Skjelsvik

Ingeborg Hasle Haslestad

Astrid Rognstad

Birgit Dorthea Kleppa Madslien

Emma Visted-Hansen

Njaal Ellegaard Melby (kommer direkte til Bullas fra Lillomarka samling)

Jostein Svaland Dale (kommer direkte til Bullas fra Lillomarka samling)

Vegard Ranestad

Mats Lindaas

Gaute Lindaas

Sander Tonjer Fingarsen

Annar Erlien Solerød

Lars Lien

Ole Gunnar Kleppa Madslien

Pakkeliste:

Lommepenger/bankkort (samlingen vil dekke hovedmåltider og vann, men hvis man vil ha noe ekstra utenom det, kan det være lurt å ha med noe penger i bakhånd)

Pass!!!

Tilstrekkelig med O-tøy (tørkemulighetene kan være litt så som så, avhenger av været)

Superoverdeler og underdeler (Kan være kaldt, spesielt på morgenøktene…)

Kompass!!!

Sport ident!!!

O-sko

Joggesko

Niste og drikke til avreisedagen

Sportsdrikk (for de som vanligvis bruker det på trening)

”Mat-favoritter” for de som er kresne (knekkebrød, polarbrød, real-turmat?!)

Reiseforsikring/Helsekort (håper alle har)

Vanlige klær

Ullgenser

Slippers/Sandaler/tøfler (kan være kaldt på flisgulvet i leilighetene)

Badetøy

Solkrem (om vi skulle være så heldige å få litt varme)

Lue

Votter

Buff

Toalettsaker

Håndkle (til trening/bading?!)

Tape

Gnagsår-plaster

Regntøy

En liten sekk til å ha ute på øktene kan være lurt (samme sekken som reisesekken?!)

Godt humør :))

Kortstokk/spill til nedi der…

…Og ellers det dere måtte komme på at dere trenger til en tur på 5 dager!

 

Bare HUSK, MAKS 23 KILO!!

 

Dermed er det vel bare å hente frem bagen, sjekke om man har alt klart, og starte pakkinga! Dette kommer til å bli en fin tur med mange gode konkurranser, treninger og opplevelser! Pass på å få løpt litt på beina før avreise, så det ikke blir mange skader nede i Spania. Tenk igjennom litt ang din egen trening og belastning på samlingen, og legg opp en plan for hvordan du vil trene på samlingen, før avreise!

 

Er det noe man lurer på, kan jeg treffes på telefon (95 27 27 29) hver dag fram til avreise, eller send en mail til fannyhorn@hotmail.com

 

Dette blir bra 😀

 

PDF-fil: Siste info Spania 2019

Legg igjen en kommentar